2017. 08. 18. Ilona

Magyar munkás 5 ujját vágta le a gép Ausztriában

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A magyar férfi jobb kezének mind az öt ujját levágta a munkagép Ausztriában. A munkahelyi balesetet követően az orvosok csodát tettek.
2017. 05. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A munkahelyi baleset az elmúlt pénteken történt a Mattersburg melletti Rohrbachban (Fraknónádasd). A magyar férfi lekapcsolta a lemezmegmunkáló gépet, hogy állítson rajta. A gép ennek ellenére beindult, és levágta jobb kezének mind az öt ujját. Egyelőre nem tudni, hogyan és miért következett be a baleset.

A munkást Bécsbe, a meidlingi kórházba szállították, ahol Alexander Meznik kézsebész főorvos és csapata nyolcórás műtéttel, a csodával határos módon visszavarrta a férfi ujjait. A főorvos az egyik televíziós műsorban elmondta, az operáció még az ő sebészi gyakorlatában is különlegesnek számít.

A 43 éves magyar férfi sikeresen átvészelte a kritikusnak számító első napokat. A főorvos szerint már megkezdhette az első gyógytornás gyakorlatokat is, már tudja mozgatni az ujjait. A teljes felépülés ugyanakkor még hosszú hónapokat vesz igénybe  írja az Ausztriai munkák oldal.

Az ausztriai Rohrbachban történt a súlyos munkahelyi baleset

 


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus