Ez a kisfiú jobban sminkel nálad, a szüleit mégis a pokolba kívánják

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
„Ha a fiatok ezt csinálná, mit tennétek?” – teszik fel a kérdést Jack szülei.
2017. 05. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Már 25 millióan megnézték azt a videót, amelyben egy fiatal fiú mutatja be, hogyan is kell tökéletes sminket készíteni. A brit Jacknek külön Instagramja is van 46 ezer követővel, ahova mindig felrakja az általa elkészített sminket. Persze a kommentelők azonnal betámadták a szülőket, miért hagyják EGY FIÚNAK, hogy sminkeljen. Ugye, a fiú menjen autószerelőnek, a csajok meg sminkeljenek. Viszont az ellenséges hangokat hamar lesöpörték a bátorító hozzászólások, és nagyon-nagyon sokan írták, hogy nekik is megtaníthatná a kis Jack, hogy hogyan kell sminkelni, sőt hivatásos sminkesek is beszálltak a kommentelésbe, és szakszerű tanácsokat írtak a kisfiúnak, hogyan fejleszthetné a tudását.

„Istenem, ha az én fiam ilyet csinálna, akkor leülnék vele, és komolyan elbeszélgetnék vele. Megkérném, hogy tanítson meg minden trükkre, amit tud!” – írta az egyik kommentelő. Egy másik hozzászóló azt javasolta, hogy azonnal tegyék fel a YouTube-ra a videót, és kezdjen hozzá a kisfiú a sminkbirodalma építéséhez.

Sőt olyan is volt, aki egy kislányról tett fel egy videót, aki olajat cserél egy autóban – így akarta bizonyítani, hogy nincsenek fiús vagy éppen lányok dolgok. Csak vágyak és álmok...

 

#makeup #makeupforboys #makeuptutorial #mua

JACK 💄🤳🏻🍩🇬🇧 (@makeuupbyjack) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus