Egészség

Meghalt a buszmegállós baleset egyik sérültje is

A hétfő délután történt balesetben a helyszínen meghalt egy fiatal férfi, két súlyos sérültet kórházba szállítottak a mentők. Sajnos egyikük időközben meghalt.

A kórházba szállítást követően meghalt a hétfői, XIII. kerületi baleset egyik súlyos sérültje is – közölte a rendőrség internetes oldalán.

A Budapest, XIII. kerületében, a Dózsa György úton hétfőn délután 3 órakor két gépjármű összeütközött, amelyek közül az egyik a közeli buszmegállóba csapódott. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A súlyos sérültek egyike, egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően még hétfőn életét vesztette.

A halálos balesetet a kecskeméti maffiaper egyik korábbi vádlottja okozhatta, aki autójával nagysebességgel csapódott egy balra kanyarodó gépkocsiba. Utóbbi jármű roncsából a tűzoltók szabadítottak ki két embert.

Meghalt a buszmegállós baleset egyik súlyos sérültje is

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top