Egészség

3 dolog, amit az egészséges emberek másképp csinálnak

A boldog embereknél talán csak az egészséges emberek titkát kutatják többen – most háromra fényt derítünk ezek közül!

 Mindannyiunk társaságában akad egy olyan személy, aki szinte sosem betegszik meg, a haja mindig fényes, a bőre makulátlan, a lépcsőket pedig izzadtságcseppek nélkül mássza meg. Az ilyen emberek titka nem valamiféle szupererőben rejlik, hanem apró, mindennapi szokásokban, amelyek lehet, hogy egy hangányit eltérnek a mieinktől. Lássunk 3 szokást, amelyet az igazán fitt és egészséges emberek másképp csinálnak!

3 dolog, amit az egészséges emberek másképp csinálnak

1. Reggel

Imádod egy nagy bögre kávéval kezdeni a napot? Az egészséges emberek úgyszintén, ám mivel tisztában vannak a kávé vízhajtó hatásával, a lattéjuk mellé egy nagy pohár vizet is elkortyolgatnak. 

2. A munkahelyen

Néhanapján eszedbe jut ebédet csomagolni magadnak a munkahelyedre? Az egészséges emberek erről egy nap sem feledkeznek meg, sőt akár már vasárnap összeállítják a heti menüt, hogy biztosan egészséges és tápanyagdús ebédhez jussanak. A szüneteket pedig egyszer sem hagyják ki munkaidőben, hiszen tudják, hogy a pihenésből többet profitálnak, mint a rohamtempóból.

3. Este

Az esti egy pohár borral ugyanaz a helyzet, mint a reggeli kávéval: csak akkor fejti ki jótékony hatásait, ha elég hidratáltak vagyunk hozzá. Egy egészséges embernek eszébe sem jut egész este a kijelzőket – tévé, telefon, számítógép – bámulni, inkább olvasással vagy beszélgetéssel tölti el a lefekvés előtti órákat.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top