Egészség

Töltődj fel, és nyerj Knoppersszel

Amikor délelőtt elvégezted az első lendületnyi feladatodat, engedj meg egy kis pihenőt egy szelet Knoppersszel, és folytasd új energiával a napot! Összetevőinek köszönhetően könnyű, ideális snack a főétkezések között: ropogósra sütött ostyából készül, ízletes tejkrém- és lágy nugátkrémtöltelékkel, pirított mogyoródarabkákkal gazdagítva.

Legyél akár munka közben, suliban vagy útközben, válaszd a Knopperst, mert most nemcsak feltöltődhetsz egy tartalmas ostyaszelettel, hanem részt vehetsz a Knoppers Nyereményexpedíción is, ahol izgalmas ajándékok várnak rád!

Töltődj fel, és nyerj Knoppers-szel

Május 2-től június 25-ig naponta 3 karton ropogós ostyaszelet, májusban hetente Csepel trekkingbiciklik, júniusban pedig Sony DSC-H300 fényképezőgépek kerülnek kisorsolásra.

Ráadásul a játék végén még elviheted a fődíjat is, a 400 000 Ft értékű, 2 fős ausztriai élményhétvégét, melynek köszönhetően 3 éjszakát tölthetsz el a csodás Flachau városában.

Mit kell tenned ahhoz, hogy nyerj?

Vegyél legalább 1 db Knoppers 25 g-os ostyaszeletet a promócióban részt vevő Coop Promo+ emblémával ellátott üzletek valamelyikében, regisztráld a vásárlást igazoló blokk AP-kódját és adatait a www.knoppersjatek.hu oldalon, és már indulsz is a sorsoláson!

Sőt! Akár meg is többszörözheted nyerési esélyedet a napi és heti nyeremények esetén több kód feltöltésével, a fődíj esetén pedig a vásárolt Knoppers szeletek számának növelésével!

Knoppers Nyereményexpedícióra fel!

A promóció időtartama: 2017. május 2.–június 25.

Részletek: www.knoppersjatek.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top