Egészség

Fincsi kórházi kaja: májkrémlenyomatos kenyér a szülészeten

Újabb gyöngyszemet találtunk, már ami a kórházi kajákat illeti. Májkrémlenyomatos kenyér. Dilemmázunk, mire gondolhatott a "szerző" az Uzsoki Kórház szülészetén...

Még merengünk rajta, vajon ez a vacsora, amit az Uzsoki Kórház szülészetén kínáltak a kismamáknak, inkább felháborító, netán elszomorító, vagy elkeserítő, esetleg röhejes. Mindenesetre, a kórházi kaják újabb gyöngyszeme étvágygerjesztőnek csöppet sem mondható. Kenyér közepére nyomorított májkrémes konzerv. Mégis miért?

A Kórházi koszt Facebook-oldalon megosztott “káprázatos” ételfotóhoz csak reméljük, valóban igaza lehet az egyik hozzászólónak, aki szerint a májkrémet külön csomagolják. Úgy tudja, a kenyeret a tálcára teszik, körbetekerik a fóliával, arra helyezik a konzervet és az egészet ismét körbefóliázzák.

Hogy ettől a vacsorától beindul-e a frissen szült anyukák teje, csak reménykedünk, és nem elapad, ahogy egy másik hozzászóló megjegyezte. Azért jó lenne tudni, mégis kinek a zseniális ötlete, hogy ilyen módon kapják a kismamák a vacsorát. Ha már egyszer szegényes, muszáj még rontani is rajta?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top