Egészség

Stresszes felnőtteknek segít tanácsaival a 11 éves kisfiú

Ciro Ortiz azt mondja, rengeteg tanácsot ad munkaügyekben, de a családi és párkapcsolati kríziseket is jól kezeli.

A 11 éves Ciro Ortiz az elmúlt hónapokban szinte minden egyes vasárnapot Brooklyn utcáin töltötte. A kisfiú, aki fiatal kora ellenére már rengeteget tapasztalt az életből, saját építésű kis standja mögött üldögél, és alig két dollárért bárkinek tanácsot ad, aki szükségét érzi. Legyen szó családi drámáról vagy épp munkaügyről.

#williamsburg #brooklyn #inspiration #advice #conversation #emotionaladvicekid

C I R O O R T I Z (@emotionaladvicekid) által megosztott bejegyzés,

Ciro a New York Postnak elmondta, a nem mindennapi munkában érzékeny természete és korábbi keserű tapasztalatai segítik: kisebb korában ugyanis rendszeresen piszkálták őt osztálytársai és az idősebb gyerekek. Ciro azonban nem hagyta magát, megerősödött, és most ezekből a tapasztalatokból építkezve ad tanácsokat bárkinek, akinek egy (meg)értő fülre van szüksége.

I ❤️ NY #newyork #nyc #brooklyn #emotionaladvice #nownessstreetshots

themollymitch (@themollymitch) által megosztott bejegyzés,

A legtöbb ember azért ül le hozzám beszélgetni, mert nehezen viselik a változást. Pedig ez az életünk szerves része, el kell fogadnunk. Tehetünk bármit, a változás előbb-utóbb be fog következni – mindig be fog következni az életünkben” – mondta Ciro, majd hozzátette, az élet folyamatosan változik.

A lapnak a kisfiú elmondta azt is, mit csinál az óránként 2 dolláros munkadíjjal: ahelyett, hogy a legmodernebb kütyükre költené, rászoruló iskolatársaknak segít. “Édességet és nassolnivalót veszek azoknak a diákoknak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak.”

Olvass még többet gyerekekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top