Egészség

Minden betegének énekel műtét előtt a szupercuki állatorvos

Dr. Ross Henderson biztos benne, hogy a különleges bánásmód és a lágy zene megnyugtatja a műtét előtt álló, ideges betegeket.

Így volt ez Ruby, az aranysárga labrador esetében is, akit gazdái a közelmúltban vittek ivartalaníttatni a lakewoodi klinikára. “Ruby már azelőtt is ideges volt, hogy egyáltalán elindultunk volna az állatorvoshoz: össze-vissza rohangált a kertben, nyüszített, pedig egyébként nem szokott. Aztán mikor megérkeztünk, az idegessége még szembetűnőbb volt. Képtelen volt megülni egy helyben” – nyilatkozták a Today.com amerikai hírmagazinnak a kutya gazdái.

Rubyt a lakewoodi Fox Hollow Állatkórház 28 éves orvosa, dr. Ross Henderson vette szárnyai alá, aki különleges és meglehetősen sajátos módszerrel igyekszik megnyugtatni túlságosan is izgatott betegeit. A fiatal orvos műtét előtt ugyanis minden kis páciensének gitározik, és énekel. Rubynek Elvis Presley világhírű dalát, a Can’t Help Falling in Love-ot énekelte.

A 28 éves Ross egyébként édesapjával, Anthonyval és bátyjával, Ryannel dolgozik az állatklinikán: mindannyian elhivatott állatorvosok. Ross azt mondja, mindig is gyógyítással szeretett volna foglalkozni, de emellett nagy vágya volt az is, hogy zenélhessen. Boldog, hogy olyan helyen dolgozik, ahol ötvözheti két szenvedélyét, a gyógyítást és a zenét.

A legifjabb Henderson a Todaynek elárulta, úgy érzi sokkal tartozik négylábú barátainknak, épp ezért igyekszik mindent megtenni, hogy jobban érezzék magukat az ő kezei között.

Olvass még állatorvosokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top