Egészség

Alig tud enni a fájdalomtól az 59 éves karcagi nő

Tíz éve két balesetet is szenvedett az a karcagi asszony, aki mára olyan fájdalmak mellett él, hogy előfordul, enni is alig tud. Problémáját korrekciós műtettel orvosolni tudnák, de a nő nem tudja kifizetni az operációt.

10 hónapon belül két autóbalesetet szenvedett az 59 éves karcagi nő. Az egyik során még egy csavar is átfúródott az állán, a súlyos sérülés mellett több bordája és a nyakcsigolyája törött el. A korrekciós műtétek rendkívül drágák, az asszony nem tudná miből kifizetni.

A tíz évvel ezelőtt történt baleset óta a nő egyre erősebb fájdalmakkal küzd, előfordul, hogy enni sem tud, annyira fáj az álla. Az asszony korábban ápolónőként dolgozott, de az utóbbi időben munkát sem tud vállalni, mert már a járás is nehézséget okoz, lehajolni is alig tud. A bordatörés a tüdejét sértette föl, ami súlyos asztmát okozott nála. Hiába a sok kín, a TV2 Tényeknek azt mondta, nem tud annyi pénzt félretenni, amiből megoldódhatna a problémája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top