17 kilósra hízott a 8 hónapos kislány – szülei tehetetlenek

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Még az orvosok is tehetetlenül állnak az indiai kislány betegsége előtt: nem tudják, mi okozhatja csillapíthatatlan étvágyát.
2017. 04. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Úgy eszik, mint egy tízéves, és olyan nehéz, mintha legalább négyéves volna” – írják a helyi lapok a mindössze nyolc hónapos Chahat Kumarról, aki édesanyja szerint teljesen egészséges súllyal jött a világra. Reena hozzátette azt is, nagyon aggódik túlsúlyos lánya miatt, aki szinte folyamatosan éhes, nincs az a mennyiségű étel, ami csillapítaná szűnni nem akaró étvágyát.

A 17 kilósra hízott gyermeknek mostanra az egészsége is komoly veszélybe került. Szülei szerint a plusz kilók miatt nehezen kap levegőt és alvászavartól szenved, de ez még nem minden. Édesapja, a 23 éves Suraj elárulta, lányának emellett túlságosan kemény a bőre, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy az orvosok vérmintát vegyenek tőle.

17 kilósra hízott a 8 hónapos kislány – szülei tehetetlenek

„A fővárosba kellene utaznunk, hogy Chahat megfelelő orvosi ellátását kaphasson, de erre sajnos nincs pénzünk” – vallotta be az édesapa, aki segítséget remél attól, hogy megosztották történetüket.

Hozzátette, se magát, se feleségét nem tartja felelősnek Chahat túlsúlyáért. Mint mondta, isten rótta ezt a betegséget gyermekükre, ezért őt hibáztatják. „Éppen ezért esik különösen rosszul, ha valaki kineveti Chahatot. Egyikünk se tehet róla, hogy ilyen állapotba került.

Olvass még többet a túlsúlyról az NLCafé oldalán: 


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus