Fényvédelem hete

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Napot mindenki szereti. Jót tesz a közérzetnek, mozgásba hoz, lehetővé teszi a szervezet számára a D-vitamin előállítását, amely nélkülözhetetlen a kalcium-felszívódáshoz, hozzájárul a melatonin nevű hormon szekréciójához, amely az alvásért és közérzetért felelős. Ezek tehát a Nap pozitív oldalai.
2017. 04. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A felelőtlen napozás azonban súlyos problémák okozója is lehet. A közvetlen napsugárzásnak számos káros hatása van a bőrre és az egészségre. A felelős magatartás ma már megköveteli a hatékony fényvédelmet a sugárzás mértékének és a bőr típusának megfelelően. A gyermekek bőrének védelme különös odafigyelést igényel, csakúgy mint a károsodott és sérült bőr, ami könnyen leéghet a Napon.

Napfény: barát vagy ellenség

A BIODERMA által idén először kerül megrendezésre április 3 és 9 között a FÉNYVÉDELEM HETE elnevezésű eseménysorozat az MDT támogatásával, amelynek célja, hogy felhívjuk a nyilvánosság - a szülők, pedagógusok, óvónők, valamint védőnők figyelmét a fényvédelem és a megelőzés fontosságára. A rendezvény keretein belül bőrgyógyászok és védőnők bevonásával kilenc városban tartunk edukatív napokat: Budapest, Budaörs, Esztergom, Debrecen, Szeged, Gyula, Pécs, Szekszárd, Miskolc

Anyajegyeink nem csak a biológia ujjlenyomatai, de veszélyforrásként is szolgálhatnak. Nagyon fontos, hogy már kiskorban hozzászoktassuk gyermekeinket a fényvédő termékek használatához. Bőrünk nem felejt, minden gyermekkori leégés növeli a bőrrák kockázatát. Napozzon felelősségteljesen és ellenőriztesse anyajegyeit rendszeresen.

További információ >>

Olvass tovább