Ez számíthat a legtöbbet, ha fogyni szeretnél

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az ember mindenféle diétapraktikákat kipróbál, ha fogyni szeretne, de van egy alapvető szempont, amiről könnyedén megfeledkezhetünk.
2017. 03. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ha diétázni akarunk, többnyire mindent bevetünk: lemondunk az édességről és csak az egészséges termékek után nyúlunk a szupermarketekben. De lehet, hogy már itt elrontjuk az egészet!

Mármint akkor, ha készen szeretnénk hozzájutni az egészséges fogásokhoz. Sajnos egy friss egyetemi kutatás tanulsága szerint ugyanis a vizsgált éttermek fogásainak 92 százaléka tartalmaz több kalóriát a kelleténél. Ráadásul nem is kicsivel: a nők számára szükséges 600 kalória per étkezés helyett ezek a fogások önmagukban nem kevesebb, mint 1200 kalóriát tartalmaznak. Az adatok egészen sokkolóak, de mi a megoldás? Miben bízhat az ember, ha már abban sem, hogy salátát rendel egy étteremben, vagy megvásárolja az előre elkészített zöldségkeveréket?

Ez számíthat a legtöbbet, ha fogyni szeretnél

A válasz – mint oly sokszor –: csakis saját magában. Épp ezért a diéta első lépése legyen az, hogy átállunk az otthoni főzésre. Ilyenkor látjuk, és nemcsak látjuk, de pontosan kontrolláljuk, hogy mi kerüljön a tányérra. Az otthoni fogásokkal biztosan nem érnek minket kellemetlen meglepetések!

Forrás: Prevention

„Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
Ez számíthat a legtöbbet, ha fogyni szeretnél