Egészség

Gofriba sütött üvegszilánk miatt kell műteni a 20 éves Sárát

A húszéves Sára és barátja banános gofrit rendelt az egyik budapesti cukrászdában. A lányt akkor érte a legnagyobb meglepetés, amikor üvegszilánk roppant a foga alatt, majd vérben úszott a szája.

Sára még le is fotózta a jól mutató banános gofrit, amikor a pincér meghozta a rendelést. A második falatnál érte a meglepetés, amikor valami durván ropogott a foga alatt. Először azt hitte, keményebb karamella lehet, így tovább rágta. Majd a fájdalmat követően kiköpte, ekkor már végben úszott a szája, csak annyit tudott mondani: üvegszilánk, de inkább üvegdarab volt, lévén körülbelül 3 centis. Sáráék szóltak a személyzetnek, aztán az üzletvezető is megjelent.

Mindenki nagyon megijed, nem tudták elképzelni, hogyan történhetett mindez. A lány tányérját azonnal elvitték, majd a teljes gofritésztát a szemétbe öntötték. A cukrászdában felajánlották a lánynak, fizetniük sem kell, sőt 5 ezer forintos utalványt is kínáltak neki.

Két nappal később Sára hirtelen rosszul lett. A sürgősségin kiderült, mégis lenyelt egy üvegszilánkot, amitől belázasodott, megfájdult a hasa, levegőt is alig kapott. Az ellátást követően visszamentek a cukrászdába, hogy a kártérítésről egyeztessenek. Ekkor már nem voltak annyira kedvesek velük, azt mondták, a gofri is elvághatta a száját, vagy egyszerűen csak kitalálta az egészet. Sára nem akarja ennyiben hagyni az ügyet.

A Bors megkereste a cukrászdát, ahol azt mondták, jelenleg is folyik a számukra rendkívül kellemetlen eset kivizsgálása. A történet hitelességét megkérdőjelezik, szerintük nem zárható ki, hogy szándékosan rossz hírüket akarják kelteni.

3 centis üvegszilánkot sütöttek a gofriba
3 centis üvegszilánkot sütöttek a banános gofriba (a fotó illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top