Egészség

Felfedte arcát a lúgos orvos, először adott interjút

Vállalta arcát, és először szólalt meg az esetről a 9 év börtönre ítélt lúgos orvos, B. Krisztián, aki áldozatnak tartja magát.

Nyilvánosság elé lépett a brutális tettéért 9 év börtönre ítélt kórházigazgató, B. Krisztián. Március 20-án (20:25 órától) a Duna TV-n lesz látható a vele készült interjú a Kékfényben. 

“A legbestiálisabb szerelmi bosszúnak tartott támadásért ítélték 9 évre a férfit, de az ügynek még nincs vége! A hívő, nagycsaládos, egykor sikeres orvos, az igazságszolgáltatás áldozatának tartja magát. A bűnügy, amelyről mindenki évek óta beszél, most először a közellenség szemszögéből” – hangzik el a riport beharangozójában, melyben egy “szenzációhajhász” mondatot is kiemeltek a lúgos orvostól: “Álljon meg már valaki, nézze végig az esetet!” – esedezik könnyes szemmel B. Krisztián, aki szerint szép fokozatosan alakult ki egy ilyen jellegű kapcsolat.

Szerintünk felháborító és etikátlan, hogy egyáltalán műsorra tűznek egy ilyen brutális elkövetővel készült interjút, amelynek – az áldozata szerint is – rossz üzenete van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top