Egészség

Rendhagyó módon született meg ez a pécsi baba

Mindig az élet írja a legjobb történeteket, és ebben a pécsi mesében még a főszerepet is magára osztotta. Egy mentőállomáson szülte meg kisfiát az édesanya, míg az apa a pécsi szülészeten várta a mentőautót, ami, igaz később, de már megszületett kisfiával együtt gördült be a szülészetre.

Egy szülés előtt álló pécsi kismamához riasztották az Országos Mentőszolgálat pécsváradi mentőautóját tegnap délelőtt, majd a kismamával a Pécsi Szülészeti Klinikára indultak. A leendő édesapa is ide tartott, igaz ő a család saját autójával.

A kismamának az úton elfolyt a magzatvize, és a mentőegység vezetője így úgy döntött, hogy megállnak az útba eső Pécsi Mentőállomáson. Ez remek döntésnek bizonyult, mert az oda irányított gyermek-mentőorvosi kocsi személyzetének közreműködésével komplikáció nélkül, mintegy 15 perc alatt világra jött az egészséges kisfiú, Péter.

Mindezekről az édesapja semmit sem tudott, mert ő még mindig állapotos feleségét várta a szülészeten. A mentőautó végül megérkezett, benne a boldog kismamával és Péterrel, az újszülöttel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top