Egészség

Testtudatos tedimackó neveli a gyerekeket a jógára

A jógás mamik valószínűleg szeretnék, ha a gyerekük is minél hamarabb elkezdenék a gyakorlást – ebben segíthet Meddy Teddy, a jógimackó.

A jógázás a gyerekeknek is kimondottan ajánlott, nemcsak azért, mert szuper mozgásforma, hanem azért is, mert olyan fontos dolgokat is megtanít, amikre más sportok nem alkalmasak. A meditációhoz például egyáltalán nem kell felnőttnek lenni, vannak, ahol már oktatási intézményekben is használják a problémás gyerekek kezelésére.

A Journal of Children’s Services szaklap egyik tanulmánya szerint a minél korábban elkezdett jógaoktatás segíthet a gyerekek tudatosságának fejlesztésében, és hozzájárulhat, hogy felnőttként is megtartsák egészséges életmódjukat.

Testtudatos teddy mackó neveli a gyerekeket a jógára 

A jóganadrággal felszerelve érkező Meddy Teddy azért készült el, hogy a gyerekek korai jógára és meditációra való nevelésében segítsen. A plüssmackóban egyrészt hajlítható drótváz található, amivel bármelyik jógapózba beállíthatjuk, másrészt elég cuki is.

A játék alkotói szerint egy ilyen plüssmackó tökéletes barát és példakép lehet a tudatosság felé törekvő kicsiknek, ráadásul elég beállítani Meddy Teddyt a megfelelő pózba, a gyerekek máris könnyedén leutánozhatják őt.

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top