Egészség

Nem szóltak Nikolettnek, hogy édesapja meghalt a kórházban

Akkor tudta meg Nikolett, hogy édesapja meghalt, amikor bement a kórházba meglátogatni. A kórházban azt állítják, táviratban értesítették a fiatalt lányt, aki ugyanakkor semmit sem kapott.

Nikolett édesapját tüdőgyulladással ápolták a kórházban. Az influenza szövődményeként alakult ki a súlyos és immár végzetes betegség.

A 64 éves férfi állapota annyira súlyossá vált, hogy lélegeztető gépre kellett őt helyezni. A kórházban a családot általában félórás késlekedéssel engedték be a látogatásokra, viszont nem maradhattak tovább az előírtnál, így alig tíz percet tölthettek alkalmanként a férfival.

Nikolett a Blikknek panaszolta el, a kórház egyszerűen nem értesítette édesapja haláláról sem. Akkor tudta meg a szomorú hírt, amikor a délutáni látogatásra ment. Azt mondták, édesapja délben halt meg, ugyanakkor a patológiai jelentésben reggel 9 óra szerepelt a halál időpontjaként. A kórházban azt állították, táviratban értesítették a családot a szomorú hírről. Nikolették értesítést a mai napig sem kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top