Egészség

A nyilvános alvókabinban bárki szundíthat egyet

Kimerültél a sok rohanásban, de nem tudsz hazamenni ledőlni? Erre a problémára jelent megoldást a nyilvános alvókabin, amit bárki kibérelhet egy szundításnyi időre!

Kevés ember engedheti meg magának, hogy napközben ledőljön szundítani egyet, és még ha az időnkbe beleférne, lehetőség valószínűleg akkor sincs rá (hacsak nem a Google-nél dolgozunk). A Sleepbox startup cég pontosan erre a problémára kínál megoldást, apró alvókabinok formájában.

A nyilvános alvókabinban bárki szundíthat egyet

A nagyjából két négyzetméteres kabinok egyetlen célja, hogy helyet biztosítanak egy rövid pihenőhöz, akár a nap, sőt akár a város közepén. A high-tech alvókabinokban hangulatvilágítás és elsötétíthető ablakok segítik az ellazulást, de aki még itt is dolgozna inkább, annak rendelkezésére áll 220 V és wifi is. Egyelőre 60 alvókabin található szerte Európában, de a cég továbbiak felállítását tervezi hotelekben, irodákban, városközpontokban. Ha valaki lát egyet, jelezze!

A nyilvános alvókabinban bárki szundíthat egyet

 curbed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top