Egészség

Lapos és izmos hasra vágysz?

Eláruljuk: finomított szénhidrátoktól mentes, tiszta étrend és rendszeres mozgás nélkül ez csak keveseknek sikerült. De van egy bombabiztos recept, ami mindenkinél működik, és naponta mindössze 5 perces – igaz, izzasztó – mozgást igényel. Segítségével azonban könnyedén elérhető és fenntartható a vágyott testkontúr.

“Azt hittem, jó a kondim, és simán nyomok majd az OTO Chilin öt perc alatt 300-at, de tévedtem. Eleinte összesen 3 percet bírtam, percenként 30-40 húzást kettes fokozaton. De gyorsan jöttek az eredmények, és azt nagyon bírtam, hogy egyszerre több izomcsoportot is tudok edzeni! A haskörfogatom két és fél hónap alatt 8 centit csökkent, és már hármason tolom, és percenként megy az 50-55 felhúzás is. Ha elfog a hév, akkor akár kétszer 5 perc is belefér a napomba, hadd égjen, aminek égnie kell.” (Mátyás, 39)

István két hónap alatt életmódváltással és az OTO Chilivel közel 20 kilótól szabadult meg

István két hónap alatt életmódváltással és az OTO Chilivel közel 20 kilótól szabadult meg

“A Chiliben – mint a legtöbb sportban – a kitartás a legnehezebb. Én nem vagyok egy kimondottan türelmes típus… 🙂 Viszont hiszek ebben a tűzpiros gépezetben, és mivel rövid idő alatt láttam a változást, ez vitt előre, ezért nem hagytam abba és nem is fogom. A Chili gondoskodik róla, hogy 41 éves korom után se legyenek zsírlerakódások a testemen. Reggel és este 3-szor 25 felhúzást csinálok 4-es fokozaton. Igen, csak ennyit. Mert a Chili ennyivel is működik. A rendszerességben rejlik a titok és nem a felhúzások számában. A mai napig elfáradok ennyitől is, fejtől derékig vörös leszek. Imádom. Csúcsragadozó.” (Évi, 41)

Katalin két és fél hónap alatt szemmel láthatóan átalakult az OTO Chili rendszeres használatával

Katalin két és fél hónap alatt szemmel láthatóan átalakult az OTO Chili rendszeres használatával

Az OTO Chili kockahasgép titka éppen az egyszerűségében rejlik. Egyetlen mozdulattal a főbb izomcsoportokat átmozgató összetett mozgássort végezhetsz rajta, ez a sok izom pedig koncentráltabb zsírégetésre készteti a tested, így intenzívebb fogyást tapasztalhatsz és már napi 5 perc rendszeres használattal formálhatod a kar, a hát, a has, a fenék és a comb izmait.

A legjobb benne, hogy az OTO Chili mindenkinél működik. Legyen szó akár termetes sörpocakról, rendkívül veszélyes, a belső szervekre rakódó, viscerális hasi zsírról vagy szülés után szétnyílt hasizom és gyenge hasfal okozta megereszkedett női hasról – kitartó, legalább 1-2 hónapos Chili-használat után szemmel látható lesz a változás mindenkinél! A karcsúsodás mellé bónusz, hogy a rendszeres Chili-használattal a hát mélyizmait és a törzsizmokat is megerősítheted, így búcsút mondhatsz a kínzó derékfájdalmaknak is! 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top