Egészség

Fogyás megszállott diéta nélkül

A kívánt helyeken fogyaszt miközben feszesíti bőröm – két tavaszi kívánság, amely könnyedén valóra válhat. A HYPOXI-Módszer® pozitív és negatív nyomásterápia és zsírégető edzés kombinációja hatékonyabbá teszi a fogyást és a bőrfeszesítést a problémás testterületeken.
Célzott alakformálás megszállott diétázás nélkül?

Tavasszal, ahogy előkerülnek a tavalyi ruhák, eszedbe jutnak fogadalmaid, és a rövid idő alatt lenyűgöző eredményekkel kecsegtető fogyasztó módszerek. A leadott kilók miatti boldogság azonban hamar elillan, mivel a legtöbb fogyókúra csak ideiglenesen hat, és a mérleg újra többet mutat. Mi több, a nem megfelelő diéták negatívan hatnak az anyagcserére, így nehezebb a fogyás.

A HYPOXI® szigorú diéták helyett inkább egy kiegyensúlyozott, egészséges étrendet javasol alakformálás idejére.

Miért válaszd a HYPOXI®-t?

Célzott

A négy fajta edzőgép segítségével a hason, derékon, csípőn, fenéken vagy a combokon lerakódott zsírpárnák egyaránt csökkenthetők, miközben bőröd feszesebbé, rugalmasabbá válik, csökken a narancsbőr. 

Gyors

Választhatsz 1, 2 vagy 3 hónapos programjaink közül. Csupán heti 3X30 perc ráfordítással már rövid idő alatt centiméterekkel csökkennek körméreteid.  

Célzott alakformálás megszállott diétázás nélkül?

Tartós

A HYPOXI-val elért eredményed tartós marad, ha a programot követően is egészségesen táplálkozol és odafigyelsz az energiaegyensúlyra.

Egészséges

A HYPOXI-Módszer® teljesen természetes, és nem terheli meg a szervezetedet. A váltakozó nyomás javítja a keringést a has, a csípő, a fenék és a combok területén, és gyorsítja az anyagcserét. A vérkeringés fokozásával a zsíranyagcseréd hatékonyabban működik. A közben végzett zsírégető edzés annyira mérsékelt, hogy meg sem nagyon izzadsz tőle.

Személyre szabott

Az egyedülálló HYPOXI-Módszer® hatékonysága személyre szabottságában is rejlik. Az edzésprogramot rád szabjuk, így biztosan az adottságaidhoz, igényeidhez és állapotodhoz legoptimálisabb módon formálhatod alakod.

Célzott alakformálás megszállott diétázás nélkül?

A HYPOXI-Módszer®-t hivatalos HYPOXI®-stúdiókban kínáljuk, ahol az egyéni igényeidhez és céljaidhoz szabott edzéstervet HYPOXI®-edző készíti el számodra, eredményeidet figyelemmel kíséri és ajánlásokkal segít a rendszeres és egészséges táplálkozásra vonatkozóan. A módszerről és a hivatalos stúdiókról bővebb információt a www.hypoxi.hu weboldalon találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top