Egészség

Találkozhatott a gyászoló anya a lánnyal, aki megkapta gyermeke szívét

A szívszaggató találkozásra az anya és az ötéves kislány között Valentin-napon került sor, Atlantában.

Két évvel azután, hogy egy szerencsétlen véletlen miatt elveszítette, Amber Travaglio újra hallhatta kislánya, Melody szívverését. Az amerikai anyuka ugyanis most február 14-én, Valentin napon találkozhatott azzal az ötéves kislánnyal, aki 2015-ben megkapta Melody szívét. A megható pillanatról a gyászoló anyuka azt nyilatkozta a Fox8 amerikai hírcsatornának, hogy békét és megnyugvást hozott az életébe.

“Életem egyik legnehezebb pillanata volt, mikor elveszítettem Melodyt” – mondta könnyek között Amber, majd hozzátette, lánya mindössze 6 éves volt, mikor egy asztmás roham miatt kórházba kellett rohanniuk vele. “Az orvosok megtettek minden tőlük telhetőt, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni. Azóta minden boldog pillanatomat beárnyékolja a hiánya, a nehéz napok pedig még nehezebbek úgy, hogy nincs velünk.”

Az anya elárulta, mikor az orvosok rákérdeztek, egy percig sem hezitált, hogy felajánlja-e lánya szerveit. “Biztos voltam benne, hogy Melody nagy dolgokra hivatott, és igazam is volt. Több kisgyerek életét is megmentették a szervei.” Többek között a most ötéves Peytonét, aki az után került a transzplantációs lista élére, hogy egy egyszerű náthavírus megtámadta a szívét. A mindössze hároméves kislány heteket töltött gépeken, míg az orvosok megtalálták a számára megfelelő donort.

A megható találkozásról videó is készült, íme:

 

Olvass még többet a szervátültetésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top