103 évesen is dolgozik Lajos bácsi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Lajos bácsi február 15-én, szerdán a 103. születésnapját ünnepelte. A szimpatikus idős úr szerint a hosszú élet titka a munkában és a pihenésben rejlik. Neki egészen biztosan elhihetjük.
2017. 02. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Lajos bácsi 103 évesen is tökéletes szellemi egészségben, frissességben tölti mindennapjait. Az idős úr úgy gondolja, „komolyan dolgozni, komolyan pihenni és menni tovább” a hosszú élet titka. Lajos bácsi életében a munka mindig is fontos szerepet töltött be, ő az, aki sosem tétlenkedett.

Négygyermekes család legifjabb tagjaként nevelkedett, édesanyja, Erzsébet kofaként dolgozott, édesapja, Kálmán földműves volt. Imádott édesanyját tízéves korban veszítette el. Az elemi iskola elvégzése után belevetette magát a munkába, édesapjával együtt művelték saját földjüket, sőt napszámot is vállalt.

Huszonkét évesen, 1936-ban feleségül vette szerelmét, Emerenciát, a sors két fiúval és három lánnyal áldotta meg a házaspárt. 1969-ben a vasúttól ment nyugdíjba. Lajos bácsi ugyanakkor nyugdíjas éveit is munkával töltötte, hamar elhelyezkedett, mint nyugdíjas kazánfűtő az újszászi, mai nevén Kastély Otthonban.

Feleségét 2006-ban veszítette el. 100 évesen pedig úgy döntött, az újszászi idősek otthonába költözik, szerdai születésnapját is itt ünnepelhette. És mondanunk sem kell a társaság ellenére ideje jó részét munkával tölti. Az intézmény dolgozói a Szoljon.hu kérdésére elárulták, Lajos bácsi azért időnként szórakozik is, szívesen énekel, régi filmeket néz, és kedveli a szellemi fejtörőket is.


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus