Egészség

Influenzajárvány: néhány kórházban már feloldották a látogatási tilalmat

Lassan lecseng a hetek óta tartó influenzajárvány, ezért egyre több kórházban enyhítenek a látogatási tilalmon. Borsodban már teljes egészében visszavonták, több helyen részleges a betegek látogatásának korlátozása.

Az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat szerdától részlegesre enyhítették több hazai kórházban. Így a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő, valamint a vásárosnaményi kórház szülészet-nőgyógyászati, gyermek- és aneszteziológiai, valamint intenzív terápiás osztályain is látogathatók a betegek.

A látogatási tilalom ugyanakkor továbbra is érvényben maradt a nyíregyházi kórház szülészet-nőgyógyászati és újszülöttrészlegén, továbbá a gyermekosztályon.

Szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban teljes mértékben feloldják az influenzajárvány miatt még januárban elrendelt látogatási tilalmat. A Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház pedig már kedden enyhítette az ÁNTSZ a látogatási tilalmat, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati osztály és az újszülöttrészleg továbbra sem látogatható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top