Egészség

Tudtad? Nem elég a sok vitamin, ha nem hasznosul megfelelően a szervezetedben (x)

Régóta ismert, hogy a vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek egészségünk szempontjából, ám egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi hasznosul belőlük szervezetünkben. A BioPerine® akár 80%-kal is fokozhatja a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.
Tudtad? Nem elég a sok vitamin, ha nem hasznosul megfelelően a szervezetedben

A kiegyensúlyozott, vegyes étrend rendkívül fontos, amit természetesen egyetlen étrend-kiegészítő sem képes önmagában helyettesíteni, ám ha a vitaminok és ásványi anyagok beviteléhez időszakosan mégis étrend-kiegészítővel szeretnénk hozzájárulni, nem árt odafigyelni arra is, hogy a különböző tápanyagok felszívódását rengeteg tényező befolyásolja.

Magnézium esetén többek között a nemed, a korod, az egyéni egészségi állapotod (pl.: ételintolerancia vagy várandósság), valamint a készítmény jellege és bevitele is mind hatással van a felszívódásra, így sok esetben lehet, hogy a bevitt magnéziumnak csupán töredéke hasznosul a szervezetedben.

Tudtad?

BioPerine® nevű szabadalmaztatott feketebors-kivonat 20-80%-kal is fokozhatja a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását a szervezetben.*

Tudtad? Nem elég a sok vitamin, ha nem hasznosul megfelelően a szervezetedben

Aktívan az egészségedért

Ha családot tervezel, lábadozol, esetleg fogyókúrázol vagy dohányzol, a vitaminok és ásványi anyagok pótlása különösen fontos lehet. Akkor se feledkezz meg erről, ha sok stressz ér vagy fokozott szellemi megterhelésnek vagy kitéve (pl.: vizsgaidőszak, folyamatos túlórázás)!

Ekkor sem mindegy azonban a tápanyagok hasznosulása: a BioPerine® különböző mechanizmusokon keresztül fejti ki felszívódást támogató hatását. A Walmark Aktív termékei (Cink, Kalcium-Magnézium-Cink, Magnézium+B6, Szelén) már mind tartalmazzák ezt a felszívódást elősegítő összetevőt, keresd őket a patikákban!

*Patent No US 5972382 A

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top