2017. 08. 18. Ilona

Európa legmagasabb csúcsán tudta meg, hogy súlyos beteg

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A 42 éves ügyvédnő élete legnagyobb kalandjára készült a Mont Blanc lábánál: feltett szándéka volt, hogy legyűri Európa legmagasabb csúcsát. Végül komolyabb ellenfele akadt.
2017. 01. 28. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A székesfehérvári ügyvédnő, Bárdos Zsuzsa néhány éve, hegymászó-tapasztalat híján vette a fejébe, hogy kerül, amibe kerül, legyűri Európa legmagasabb hegyét, a Mont Blanc-t. Hónapokig szívósan edzett, míg végül tavaly júliusban teljesült a vágya, és ott állhatott a Mont Blanc lábánál.

„A nagy álom előtt álltam, ami mintha egy perc alatt törött volna szilánkokra”nyilatkozta Zsuzsa a Blikknek, majd hozzátette, egyik pillanatról a másikra elgyengült és rosszul lett. „Meg kellett hoznom a döntést, hogy feladom és hazautazom” – mondta az ügyvédnő, majd hozzátette, ezt követően többször is kivizsgálták, mire kiderült, hogy méhnyakrákban szenved.

A lapnak Zsuzsa elárulta, letaglózta a hír, de végül úgy döntött, nem hagyja, hogy a betegség uralja az életét. Zsuzsát a kezelés részeként megoperálták, szerencsére sikeresen. „Mérhetetlen hálával tartozom mindenkinek, aki azon dolgozott, hogy felépüljek, és visszakaphassam az életet, amit addig éltem.”

Épp ezért az ügyvédnő úgy döntött, olyasmit tesz a kórházért, ami mindenkinek hasznos lehet. „Úgy határoztam, gyűjtést szervezek azért, hogy új ultrahanggép kerüljön a János Kórház nőgyógyászati osztályára. Mindenkinek van édesanyja, lánytestvére, lánya, vagy éppen felesége. Nem kérdés, milyen fontos egy ilyen berendezés” – tette hozzá.

Olvass még többet a méhnyakrákról az NLCafé oldalán: 

 


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus