Egészség

Gondoskodjon családja egészségéről az E.ON ÉletEnergiával

Hosszas várakozási időket kerülhet el és sokat spórolhat egészségügyi kiadásain, aki előrelátóan gondoskodik egészségéről. Míg korábban csak kevesek engedhették meg maguknak, hogy magánintézményeknél vegyenek igénybe CT- vagy MR-vizsgálatokat, egy új szolgáltatásnak köszönhetően kis havi ráfordítással bárki számára elérhetők az amúgy költséges diagnosztikai vizsgálatok.

Ma már a magánegészségügyi szolgáltatások széles választéka áll a betegek rendelkezésére. Így is tartogathat azonban kihívásokat az, hogy megtaláljuk a megfelelő szakorvost, és időben, megfizethető áron hozzájussunk a költséges, kulcsfontosságú diagnosztikai vizsgálatokhoz. A CT és az MR gyakran csak hosszú várakozást követően hozzáférhető, és személyes finanszírozásban pedig igen költséges, ezek nélkül viszont akár hónapokig is elhúzódhat a pontos diagnózis felállítása. Szintén gyakori probléma, hogy egészségügyi panaszainkkal nem tudjuk, milyen specialistához forduljunk, vagy nem ismerünk az adott szakterületen egy megbízható és gyorsan elérhető orvost.

Ezekben a helyzetekben kínál mindenki számára segítséget az E.ON ÉletEnergia szolgáltatása, amelynek igénybevételével gyorsan kaphat időpontot a megfelelő szakorvoshoz, és pár napon belül férhet hozzá CT- és MR-vizsgálatokhoz betegség esetén, valamint 24 órás telefonos segítséget vehet igénybe, ha orvosi tanácsra van szüksége.

Gondoskodjon családja egészségéről az E.ON ÉletEnergiával

Az E.ON ÉletEnergiára előfizetők legfeljebb 5 munkanapon belül kapnak vizsgálati időpontot, legyen szó egy egyszerűbb szakorvosi vizitről vagy olyan diagnosztikai vizsgálatról, mint a CT vagy az MR, amely a komolyabb betegségek időben történő felismerésében kulcsfontosságú, életet is menthet. A szolgáltatás a magánorvosi vizsgálatok árát nem, de a drága CT- és MR-vizsgálatok költségeit tartalmazza évente 1 millió forint értékhatárig, szakorvosi beutalóval.

 Azok a 18 és 80 év közötti életkorú E.ON ügyfelek vehetik igénybe a szolgáltatást, akiknek a nevére szól az E.ON áramszámla, és ezt mindössze 725 forintos havidíj áron tudják igénybe venni. Családok számára különösen kedvező az ajánlat: csoportos családi kedvezménnyel már 1820 Ft/hó áron elérhető a szolgáltatás az azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozók és az élettárs számára. A szerződést online, a termék weboldalán, a 06-80/808-808-as telefonszámon és az ügyfélszolgálatokon személyesen lehet igényelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top