Egészség

Ezt az egy dolgot kell tenned, hogy boldogabb legyél 2017-ben

Egy 75 éven át tartó kutatás alapján a boldogabb és sikeresebb élet kulcsa mindvégig a lábunk előtt hevert!

2017-ben önmagad legjobb kiadásává akarsz válni, azaz végre boldog és sikeres életet szeretnél? A Harvard 75 éven át tartó kutatása szerint ehhez nem kell mást tenned, mint több időt tölteni azokkal az emberekkel, akik tényleg boldoggá tesznek.

A Harvard kutatói szerint ezt az egy dolgot kell csinálnod, hogy boldogabb legyél 2017-ben

Az 1939 és 2014 között végzett kutatásban 268, Harvardon végzett férfit és 465, rossz körülmények között élő férfit vizsgáltak. Kiderült, hogy a mentális jólétnek semmi köze az edzőterembe járáshoz vagy a felületes, munkahelyi elismerésekhez: ami azonban jelentősen befolyásolta a kísérleti alanyok állapotát, az a szoros kapcsolataik alakulása volt.

Szóval, ha 2017-ben boldogabb életre vágyunk, ne a Facebook-ismerőseink számának gyarapításán dolgozzunk, hiszen az emberi kapcsolatok esetében sokkal inkább a minőségen, mint a mennyiségen van a hangsúly! Ápoljuk az olyan barátságokat, kapcsolatokat, amikben elfogadnak és önmagunk lehetünk – így nemcsak a mentális, hanem még a fizikai állapotunk is kielégítőbb lehet!

MyDomaine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top