Egészség

Megennétek? Ilyen a kaja a magyar kórházakban

A címben föltett kérdés valójában költői. Mindenesetre egészen elképesztő, milyen ételeket kínálnak a betegeknek a magyar kórházakban. Íme a valóság – fotókkal.

Még mindig megdöbbenünk a magyar kórházak ételminőségén. Az alábbi fotók nemcsak a Péterfy Sándor utcai kórház konyháját minősítik, a Heim Pál Gyermekkórházban, vagy épp a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban is szinte ugyanazt a kórházi kaját szolgálják fel a betegeknek.

A képeket elnézve, ahol csupán egy kockasajt jut a két szelet kenyér mellé, még csak-csak jól járnak a betegek, szemben azokkal, akiknek beazonosíthatatlan trutymóval megkenve kínálják a reggelit.

A Kórházi koszt posztjainak megosztásával nem az egészségügyi intézményeket szeretnénk lejáratni, egyszerűen csak bemutatjuk a magyar valóságot. Amit a betegek és/vagy hozzátartozóik fotóztak. Azzal is tisztában vagyunk, az intézmények kevés pénzzel gazdálkodhatnak, de ezekkel a kórházi ételekkel valójában csak a pénzt dobják ki az ablakon. Mert hogy ember nincs, aki ezeket megenné…

 

Nos, 2016-ban még mindig botrányos a kórházi koszt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top