Egészség

Ez az 5 dolog történik veled, ha minden nap zöld teát iszol

Tele van antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő és energetizáló – ezért történik veled, ha minden nap zöld teát iszol!

1. Energikusabb leszel

A zöld tea úgy biztosít energiát, hogy utána nem zuhansz meg tőle, mint a kávétól! Felfrissít, de később nem nehezít el!

2. Megnyugtat

Az energizáló hatása mellett egyszerre nyugtató is. A zöld teában található hatóanyagok csökkentik a stressz-szintet, és erősítik bennünk a nyugodtság érzését.

Ez az 5 dolog történik veled, ha minden nap zöld teát iszol 

3. Jobb lesz a memóriád

Rövid távon már napi 2-3 zöld teától érezhetjük, hogy frissebbek vagyunk, jobban működik az emlékezetünk, hosszú távon pedig lassítja az agy öregedési folyamatait, és akár a demenciát is megelőzheti.

4. Segíthet fogyni

Ha edzés előtt megiszol egy pohár zöld teát, nem csak azért jársz jól, mert energikusabbnak érzed magad. Az anyagcseréd felpezsdül majd, ez pedig hozzájárulhat az eredményes fogyáshoz!

5. Szebb lehet a bőröd

Azzal is sokat segíthetsz, ha iszod a zöld teát, hiszen így belsőleg csökkenti a nap káros hatásait a bőrön. Ha pedig külsőleg, arclemosóként használjuk, a zöld tea jó gyulladáscsökkentő, felszívja a felesleges olajat és segít a pattanások megelőzésében és kezelésében.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top