Egészség

A világ legöregebb jógaoktatója sosem iszik vizet, viszont imádja a bort

A 98 éves asszony egyáltalán nem olyan, mint a manapság trendi vegán, galaxis-leggingses jógaoktatók, és épp ez benne a legjobb.

A 98 éves Tao Porchon-Lynchről elsőre talán senki nem mondaná meg, hogy jógaoktató: az idős hölgy imádja a hatalmas arany fülbevalókat, mindig színesre festi körmeit, magassarkút visel, és imádja, ha végre borozgathat egy kicsit.

A világ legöregebb jógaoktatója sosem iszik vizet, viszont imádja a bort 

Sőt, a borért annyira oda van, hogy férjével 1967-ben bortársaságot is alapítottak – állítólag azóta sem iszik mást, csak teát és bort, vizet mindenesetre sosem

A világ legöregebb jógaoktatója mégis lelkesen gyakorolja a tanítást: az indiai származású asszony már nyolcéves kora óta foglalkozik a jógával, mióta még szülőhazájában meglátott a tengerparton gyakorolni néhány férfit.

Az asszonynak azóta már több csípőműtétje is volt, ez azonban nem szegte jókedvét: az életvidám jógi bár távol áll a manapság divatos, aszketizmusra hajló trendektől, mégis mindenkinél jobban képes átadni valamit a jóga életérzéséből!

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top