Egészség

Szász Emese és Szilágyi Áron nagyon megható dolgot tett – videó

Vikukel Krisztián egy teljesen egészséges, 10 éves izgága kisfiú volt, akinek mindene a foci. A Vasas Kubala Akadémia U 10-es csapatának első számú kapusa volt, de egy évvel ezelőtt megfázott, és a hörghurut autoimmun reakciót váltott ki nála. A Vasas sportolói és szurkolói mind a család segítségére sietett, olimpiai bajnok vívóink, Szász Emese és Szilágyi Áron a "Támogasd Vikukel Krisztiánt" árverés első nyertesét avatták be a sportág rejtelmeibe.

A Vasas 10 éves kapusának, Vikukel Krisztiánnak történetét korábban olvashattátok az NLCafén. Azóta árverést indítottak Viku felépüléséért, amelynek a teljes bevételét Krisztián felépülésére fordítanák. Elárvereztek például egy Hidegkuti Nándor által Párizsból feladott képeslapot, az Aranycsapat összes tagjának aláírásával. A válogatott ekkor utazott Londonba, a legendás 6-3-as mérkőzés helyszínére.

Szász Emese és Szilágyi Áron nagyon megható dolgot tett - videó

A licitek még nem zárultak le, például Erdei Zsolt dedikált bokszkesztyűjére még mindig lehet ajánlatokat tenni. A kis beteg segítségre sietett Szász Emese és Szilágyi Áron is, és az árverés első nyertesének adtak vívóleckét, amit a posztba ágyazott videóban tudsz megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top