Egészség

5 tipp, amivel kiheverheted a halloweeni bulit

Rád férne egy kis méregtelenítés a halloweeni hepaj vagy a hosszú hétvégi ünnepi ebéd után? Akkor jól fognak jönni a most következő tippek.

A hosszú hétvégét úgy vártam, mint a Megváltót, és elhatároztam, hogy csakis a pihenésnek szentelem ezt a négy napot. Aztán jöttek a családi látogatások, ebédek (sütemények), nem beszélve a halloweeni buliról… Úgy sejtem, nem én vagyok az egyetlen, aki az ünnep végére fáradtabb és enerváltabb, mint előtte volt. Akár a cukor, akár az alkoholfogyasztással szaladtunk meg, az alábbi tippek segíteni fognak a regenerálódásban.

5 tipp, amivel kiheverheted a halloweeni bulit

1. Igyunk több vizet!

Ne feledkezzünk meg a folyadékpótlásról, és a halloween utáni napokban fokozottan figyeljünk oda, hogy elég vizet igyunk.

2. Tartsunk cukorböjtöt!

Ha te is megcsömörlöttél az ünnepi édességektől, nem lesz nehéz pár napig megvonni magadtól a cukrokat és csökkenteni a szénhidrátbevitelt. Csodás hatással lesz a közérzetedre!

3. Mozogjunk!

Lehet, hogy úgy érzed, mozdulni sem tudsz, mégis iktass be valami jóleső mozgást a hosszú hétvége utánra! Csak így segíthetsz az anyagcserédnek, hogy megszabadítson a mérgektől.

4. Győzzük le a fáradtságot!

Választhatsz egy kiadós, pihentető alvást (ez a póz segít benne), vagy fáradtságűző ételeket is, hogy legyűrd a kimerültséget.

5. Étkezzünk táplálóan!

Akármennyire etted teli magad a hétvégén, ne koplalj, mert attól csak lelassul az anyagcseréd. Válassz inkább tápanyagban és vitaminban gazdag ételeket, mint a halak vagy a zöldségek.

Forrás: popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top