Egészség

Fontos változásra számíthatsz a SPAR-okban

A jövőben könnyebben megtalálhatjuk majd az egészségtudatos, illetve a speciális étrendhez szükséges termékeket a SPAR-áruházakban.

Megnövelte a kiegyensúlyozott étrendet támogató élelmiszereinek, valamint a bio-, a gluténmentes és a laktózmentes termékeinek számát a SPAR. A kínálat bővülésével az áruházak polcain nagyobb felületet és színkódot, piktogramokat kap az öt új termékcsoport.

A speciális táplálkozás körébe tartozó termékeket laktózmentes, gluténmentes, biotermékek, speciális élelmiszerek és tudatos táplálkozás termékei kategóriákba sorolva, egyedi jelzéssel ellátva találhatjuk meg a SPAR és INTERSPAR üzletek polcain. A megújult kínálat részét képezik a cég saját márkás Free from, SPAR Vital és SPAR Natur*pur termékei.

Fontos változásra számíthatsz a Sparokban

A polcokon a kategóriának megfelelő színkóddal és piktogrammal ellátott informatív polccsík, a polcok felett belógatott táblák, a polcok előtt padlómatrica segít majd a tájékozódásban. A termékeket az áruházon belül egy helyen, de egymástól jól megkülönböztethetően találjuk meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top