Egészség

4 dolog, amit a boldogtalan emberek csinálnak, de te semmiképpen se tedd

Ha boldog szeretnél lenni, mindenképpen fontos, hogy megpróbáld elkerülni ezeket a romboló szokásokat, amelyek jó közérzeted útjába állhatnak!

1. Panaszkodás

Hajlamosak lehetünk az állandó panaszkodásra, de gondoljunk bele: ezzel csak energiát pazarolunk, valójában semmi jót nem hoz nekünk! Panaszkodás helyett próbáljuk inkább tudatosítani, hogy mi felelünk saját sorsunkért, és vegyünk kézbe azt!

2. Túlzottan kritikus vagy

A boldogságod jelentős mértékben függ attól, hogy tekintesz magadra és a téged körülvevő világra. Ha mindig mindent negatív színben látsz, nehéz is megtalálni a boldogságot… ne légy olyan szigorú, próbálj meg elnéző lenni környezeteddel és elsősorban saját magaddal!

4 dolog, amit a boldogtalan emberek csinálnak, de te semmiképpen se tedd 

3. Káros függőségek

Talán bele sem gondolsz, de a mindennapi függőségek (legyen az édességmánia, cigaretta vagy alkohol) megmérgezik az életünket és boldogságunk útjába állhatnak. Szakítsd le magadról ezeket a láncokat, amelyek bizonyos káros szokásokhoz kötnek.

4. A múltban élsz

Ha állandóan azzal foglalkozunk, mi az, amit bánunk a múltunkban, nem tudunk teljes szívvel a jelenre koncentrálni. Próbáljunk meg tanulni elkövetett hibáinkból, de utána engedjük el a fájdalmas emlékeket.

HigherPerspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top