Egészség

“Férfiizzadság, egyszerűen imádlak!”

Ha megvan az az érzés, amikor a pasid mások szerint büdös pólóját a világ végéig el tudnád szagolgatni, ezt a cikket neked írtam.

Meg tudjátok, van a klassz dolog szex után, amikor a férfimellkasba meg a szagába lehet kapaszkodni, és örömmel pihegni. Az egyik barátnőm mesélte, hogy volt olyan pasija, aki kifejezetten edzés után akart vele szexelni, mert nem tudott betelni a szagával és az izzadt testével.

via GIPHY

Hát, pontosan értem, mire gondolt a pasija. Ha stimmel az izzadság, akkor jók vagyunk együtt. Ha valaki azonnal rohan szex után zuhanyozni, és azonnal szeretne lemosni magáról “bennünket”, az szerintem gáz. De annyi biztos, hogy valami nem stimmel. Szerintem.

via GIPHY

Oké, most nem arról írok, amikor  biciklizés után zuhanyozás nélkül a munkahelyi liftbe szálló kollégának olyan szaga van, hogy kifutnál a világból. De nyilván valahol létezik az a csaj, aki azért a szagért ölni tudna – pozitív értelemben.

via GIPHY

A férfiizzadságot ünnepelve készült ez a csodás kisfilm, amit munkahelyi megtekintésre nem ajánlok, viszont otthon már annál inkább. A kedvenc megszólalóm elmeséli, hogy kukkolónak érezte magát, amikor a középiskolában beleszagolt a férfiöltöző levegőjébe, és imádta.

A videót egy berlini művész, Matt Lambert készítette, aki az Instagram-oldalán kérte meg az embereket, hogy mondják el, mit jelent a férfiizzadság. Itt nézhetitek meg angol felirattal a végeredményt!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top