Egészség

Ezért kezdj minden napot egy nagy pohár vízzel!

Egyetlen apró szokás is rengeteget változtathat: igyunk meg minden reggel egy nagy pohár vizet éhgyomorra, elmondjuk, miért érdemes!

1. Segít a testednek a méregtelenítésben

Az éhgyomorra elfogyasztott víz azonnal beindítja a bélmozgásokat, így serkenti az emésztést. Az éjszaka alatt a test azon dolgozik, hogy tisztítsa a szervezetet, reggel pedig könnyedén megszabadulhatunk ezektől a felesleges méreganyagoktól.

2. Elősegítheti a fogyást

Épp a fent említett okokból, tehát az emésztés serkentésének köszönhetően a reggeli víz a fogyásban is segíthet. Ha a napot egy nagy pohár vízzel kezdjük, a nap során kevésbé leszünk éhesek, és kevésbé engedünk majd a bűnös csábításoknak.

Ezért kezdj minden napot egy nagy pohár vízzel!

3. Jót tesz a bőrnek

A megfelelő hidratálástól egészségesebb, rugalmasabb, ragyogóbb lehet a bőr. Fél liter víz éhgyomorra serkenti a vérkeringést és javítja a bőr állapotát, így nem kell megküzdenünk a szürkeséggel és a tág pórusokkal.

4. Erősíti az immunrendszert

Napi egy nagy pohár víz reggel éhgyomorra az egész immunrendszert erősítheti. Ha megpróbáljuk beemelni életünkbe ezt az egyszerű, jó szokást, sokkal ritkábban leszünk betegek, és jobban érezzük majd magunkat a bőrünkben!

LifeHack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top