Éveket fiatalodhatsz a vízivástól

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Mínusz 10 év 4 hét alatt.
2016. 10. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A 42 éves brit Sara Smith kipróbálta, milyen változásokat hoz, ha megiszik napi 3 liter vizet, ami az ajánlott mennyiség a nők számára.

A 4 hetes kísérlet során minden héten készült róla egy-egy fotó, melyeken jól látszik, hogyan lett egyre egészségesebb és fiatalosabb az arca. Az arcszíne és a bőrének tónusa már a második héten javulni kezdett, és a szeme alatti árnyékok is halványodtak. A harmadik héten aztán a szeme alatti karikák gyakorlatilag eltűntek és a ráncai is csökkentek. A negyedik hétre pedig saját bevallása szerint már olyan üdének érezte a bőrét, mint gyerekkorában.

A galériában ti is végigkövethetitek a változást...

   

   

  Forrás: dailymail.co.uk


  A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


  A kockázatokról és a mellékhatásokról

  olvassa el a betegtájékoztatót,

  vagy kérdezze meg

  a kezelőorvosát,

  gyógyszerészét!
  Olvass tovább

  Hozzászólások

  az örök Éva 2013-11-07 18:07

  A vízivás nem terheli a vesét, sőt mossa!

  De az ásványvíz az arra hajlamosaknál vesekövet okozhat, ezért természetesen csapvízzel kell csinálni a vesemosást.

   

  Torolt_felhasznalo_981477 2013-11-06 16:27

  Már ezt a jól hangzó kitalációt is megcáfolták.

   

  calcifer 2013-11-06 16:04

  Pro: Minden 10 testsúlykilogrammonként fél liter vizet kell inni naponta, vagyis egy 60 kg-os embernek ez minimum napi 3 litert jelent. Egy éve én is azt gondoltam, hogy képtelen lennék másfél liternél többet meginni egy nap, és most a duplájánál járok, és - jelzem, hogy - ülő munka mellett! Kb. két hónapja álltam át ilyen mértékű vízfogyasztásra, és jelentem nem kerültem kórházba azóta se! :) - nyilván gondoskodni kell arról, hogy a szervezet hozzájusson a szükséges vitaminokhoz.És  akinek a sok víztől felpuffadt a hasa..., hát annak inkább a táplálkozásával van a probléma... pontosabban azzal, amit megeszik.És valóban, sokat kell wc-re járni az elején, de egy idő után a szervezet hozzászokik a rendszeresen bevitt nagy (egyébként normál) mennyiségű vízhez és már nem fogsz felkelni picilni az éjszaka közepén. Contra:- ;)  

  zizicukor 2013-11-06 13:49

  Ügyelni kell a nagy vízivás mellett az ásványi anyagok pótlására is (nátrium, magnézium)

  Próbáljátok ki, hogy este, lefekvés előtt 1 csipet natúr sót (káliummenteset!) a nyelvetekre tesztek és megisztok rá 3 dl vizet.

  Egyrészt nem tudni miért de segít az elalvásban, a másik hogy a só miatt valóban hidratál, nem szalad át az emberen a víz.

   

  Fejfájás esetén is segít, mielőtt bekapdosnátok bármiféle bogyót, ez legyen az első próbálkozás. 

  cabron 2013-11-06 12:57

  Én is így vagyok, bár nekem olyan 2 liter körül van az adagom.

  Biztos vagyok benne, hogy élettanilag jobb, mint ha nem innék csak napi fél-egy litert, de hogy 10 évet fiatalítana, baromság.

   

  Dativus 2013-11-06 12:40

  Egy családtagom járt így. Annyi vizet ivott, hogy kimosta a szervezetéből a nátriumot és felborult a teste víz-só háztartása. Három napig kellett kapnia infúziót, hogy helyreálljon.

  Télapó*** 2013-11-06 11:18

  10 év négy hét alatt :) Nyugdíjba vonulhat az összes plasztikai sebész!!!! :)

   

  Azt tudjuk, hogy a kevés, vagy helytelen folyadékfogyasztás nem jó. De azt azért kétlem, hogy ha megiszok napi 2-3 liter vizet, 10 évet fog fiatalodni a bőröm. Ez azért több tényezős dolog. Hiába iszom 2-3 liter vizet, ha mellette nem mozgok és szalonnázom éjszaka, stb., a genetikáról nem is beszélve.

  A lényeg: én csak annyit tapasztaltam az átlag napi 2 literes vízfogyasztás mellett, hogy nem volt pattanásos a bőröm. De ez lehet, hogy a napfénytől volt :) Most sem iszom sokkal kevesebbet, kb. 1,5 litert naponta + edzéseknél többet.

  Napi 3-4 litert, ha nem sportolok és nincs kánikula, nem tudok meginni.