Egészség

Megható: átsegítette az úton idős vendégét a McDonald’s alkalmazottja

A férfi nemes egyszerűséggel azt mondta, őt arra tanították szülei, hogy segítsen az időseknek.

Johnathan Mitchell úgy döntött, nem lesz semmi baj, ha felfüggeszti a húspogácsák forgatását és a sültkrumpli adagolását, és helyette inkább veszi a fáradságot, hogy segítsen egy idős vendégen.

Megható: átsegítette az úton idős vendégét a McDonald's alkalmazottja

Járókelők kapták el a jelenetet, amint a jószívű McDonald’s alkalmazott kedvesen, türelmesen átkíséri az idős urat a forgalmas kereszteződésen. A szívmelengető kép persze rövidesen netes szenzáció lett, Johnathannak pedig meg is ítélték a hónap dolgozója címet, igaz, ő nem igazán érti, mire a nagy csodálat. “Engem úgy neveltek a szüleim, hogy arra tanítottak, figyeljek az emberekre, különösen, ha idősekről van szó. Néhányuknak talán nincsenek is családtagjai és a segítségünkre szorulhatnak” – magyarázza a férfi.

Megható: átsegítette az úton idős vendégét a McDonald's alkalmazottja

Az idős férfi egyébként gyakori vendége a gyorsétteremnek, és Johnathan (vagy kollégái) állítólag mindig gondoskodnak róla, hogy biztonságosan útnak indítsák.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top