Egészség

Összetört az anyuka, mikor ikrei egyszerre lettek leukémiások

Egy éven belül mindkét kisfiúnál kialakult a betegség – édesanyjuk teljesen összetört.

A most hatéves Logan négy hosszú év után csak nemrégiben fejezhette be a kezelést, testvére, Regan pedig elvileg a következő hónapban fogja. Az orvosok remélik, hogy az ikrek ezzel végleg legyőzték az őket megtámadó leukémiát.

Összetört az anyuka, mikor ikrei egyszerre lettek leukémiások

A gyerekeket négy évvel ezelőtt, pár hónap eltéréssel, egy éven belül diagnosztizálták a csontvelőt megtámadó leukémiával, édesanyjukat pedig teljesen lesújtotta, hogy egyszerre mindkét fiát elveszítheti. Az édesanya úgy figyelt fel a betegségre, hogy feltűntek neki a Logan testén túlságosan gyakran és könnyen keletkező sérülések, a fiú fáradékonysága – mikor Regenen ugyanezeket a jeleket vette észre alig egy évvel később, a helyzet csak még nehezebb lett.

A fiúk azóta szerencsére jól vannak, és édesanyjuk is reménykedik benne, hogy gyógyulásuk tartós maradhat. Pontosan még nem tudni, hogy miért, de az ikrek esetében fokozott kockázata van a betegség kialakulásának.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top