Egészség

Rejtélyes módon tűnt el egy szolnoki diáklány

Rejtélyes módon tűnt el egy szolnoki diáklány. Az iskolából hazafelé tartott, még a buszon is látták őt, aztán otthonába már nem érkezett meg. A rendőrség felkutatásához a lakosság segítségét is kéri.

Nikolett szeptember 13-án, kedden délután leszállt az otthona közelében található megállóban az autóbuszról, haza ugyanakkor már nem érkezett, és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. Rejtélyes, hová mehetett, vagy hogyan tűnhetett el.

A 14 éves diáklány körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja vállig érő, szőkére színezett, kék szemű. Vékony, fekete keretes szemüveget visel. Kedden kék színű rövidnadrágban rózsaszín felsővel és virágos cipőben ment iskolába, fekete táskáját is magával vitte.

A rendőrség kéri, aki a képen látható Dávid Nikolettet felismeri, látta vagy bármilyen információval rendelkezik róla, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, hívja a 06-56/501-600 telefonszámot. Névtelenül az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számon, a 107 vagy a 112 központi segélyhívószámok egyikén hívható a rendőrség.

Rejtélyes módon tűnt el a 14 éves diáklány
Rejtélyes módon tűnt el a 14 éves diáklány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top