Egészség

Ezzel a trükkel még a férfiak is megértik, milyen nagy mellekkel élni

A legtöbb férfi elképzelni sem tudja, mekkora teher egy E kosaras, vagy még nagyobb mell.

De nem Hollandiában. Itt ugyanis a közelmúltban jó néhány férfi a saját testén tapasztalhatta meg, mit is jelent az, ha az ember egész álló nap 2-3 pluszkilóval a mellkasán kénytelen jönni-menni. Mindezt egy helyi fehérneműcég, a kifejezetten dús keblű hölgyeket kiszolgáló PrimaDonnának köszönhetően.

Ezzel a trükkel még a férfiak is megértik, milyen nagy mellekkel élni

A cég vezérigazgatója, Ignace Van Doorselaere elmondta, a dolgozóik, a tervezőik és a marketingeseik minden nap a dús keblű nők életét próbálják megkönnyíteni, sokan – leginkább a férfiak – mégsem értik, hogy erre miért van szükség. Doorselaere épp ezért azt találta ki, hogy arra kötelezi cége férfi munkatársait, hogy 2-3 kilós nehezékeket hordjanak a nyakukban.

 

A többség örömmel vetette alá magát a kísérletnek, és míg a próba elején mindenki viccelődött és nevetgélt, a nap végére bizony megszaporodtak a panaszok is. A férfiak többsége a vállát és a hátát fájlalta. “Egy ilyen nap után minden munkatársunk pontosan tudja, a kényelem szempontjából mennyire nagyon fontos a jó alátámasztás. Biztos vagyok benne, hogy ez az értékes tapasztalat a termékeink minőségében is jelentkezik majd.” 

Olvass még többet a mellekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top