Egészség

Megrázó üzenetet küldött lánya dílereinek a gyászoló anya

A kétgyermekes anyuka nyolc éve lett a heroin rabja: öt év elteltével túladagolás miatt meghalt.

Ashley N. Shannon most a 28. születésnapját ünnepelte volna, ha három évvel ezelőtt nem vet véget életének súlyos függősége. A fiatal, kétgyermekes anyuka mindössze 20 éves volt, mikor rákapott először a nyugtatókra, majd a heroinra. A családja próbálta őt segíteni a függőséggel vívott harcában, de nem jártak sikerrel. Ashley 25 éves korában, túladagolás miatt meghalt – írja a Washington Post.

Azóta három születésnapja lett volna. Legutóbb augusztus 15-én, és mint ilyenkor általában, édesanyja, Tina Louden most is megemlékezett elvesztett gyermekéről. Csakhogy, ellentétben a korábbi évekkel, most nem gyertyát gyújtott, hanem szelfit készített magáról lánya urnájával. 

 

A kép alá először azt írta a dílereknek címezve: “Évek óta így töltöm a lányom születésnapját. Ti hogy tudtok nyugodtan aludni?” Miután a posztját rövid idő alatt 250 ezren osztották meg, Tina kommentben hozzátette, normál esetben nem posztol ilyen képeket, de most szeretné, ha az üzenete minél több dílerhez eljutna, hogy lássák, mit művelnek a vásárlóik családjával.

Olvass még többet a függőségről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top