Egészség

Hipnózissal szabadult meg az energiaital-függőségétől

11 éven át volt energiaital-függő, mire sikerült lemondani a szenvedélyéről.

Lindsay Hives akkor kapott rá az energiaitalra, amikor 11 évvel ezelőtt világra hozta a fiát. Mivel a baba koraszülött volt, sokszor kellett éjszaka is etetni. Lindsey tehát eleinte a kialvatlanság miatt itta az energiaitalt, de észrevétlenül függővé vált, végül néhány hónap alatt már napi öt Red Bullnál tartott.

Szenvedélyére és az évek alatt elfogyasztott 20 ezer doboz Red Bullra mintegy 24 ezer fontot költött. Pedig sokszor próbált leszokni, de ha nem itta meg az adagját, elviselhetetlen fejfájás kezdte gyötörni, ami gyógyszerek hatására sem enyhült. Mindig kellett otthon lennie energiaitalnak – amint reggel kinyitotta a szemét, Lindsay már nyúlt is az első dobozért.

Végül hipnoterápiával próbálkozott, ami már egyetlen alkalommal annyira hatásosnak bizonyult, hogy Lindsay azóta sem nyúlt energiaitalhoz. Tapasztalt némi enyhe fejfájást, de ez elviselhető volt. Egy hét sem telt bele, és már eszébe sem jutott az energiaital.

Hipnózissal szabadult meg a függőségétől

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top