Egészség

Saját meztelen fotójával vágott vissza a testgyalázó Playboy-modellnek

Nem csillapodnak a kedélyek Dani Mathers körül, akit múlt héten ismert meg a világ, miután megosztott egy fotót túlsúlyos edzőtársáról.

“Ha nekem muszáj néznem, akkor nektek is.” Dani, az egykori Playboy-modell ezzel a kísérőszöveggel osztotta meg a durván bántó fotót – nem kis – rajongótáborával. Az internet persze azonnal reagált, csakhogy nem egészen úgy, ahogy Dani azt remélte. A hozzászólók többsége ugyanis össztűz alá vette a modellt, mondván, gusztustalan, hogy így kifigurázza egy embertársát, pusztán a külseje miatt.

És az ügy nem állt meg itt. A kép a rendőrségig jutott, ahol eljárást indítottak készítője ellen, mivel törvénytelen bárkiről úgy aktképet közzétenni, hogy az illető abba nem egyezett bele. Dani pedig pontosan ezt tette, ezért mindenképp bírságra számíthat majd: a pénzbüntetés szinte biztos, de tettéért akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat.

Saját meztelen fotójával vágott vissza a testgyalázó Playboy-modellnek

Az, hogy a fiatal nőt emellett az állásából is elbocsátották és örökre kitiltották az edzőteremből, ahol a képet lőtte, már csak hab a tortán. És itt még mindig nem ért véget a történet. Július 16-án egy floridai anyuka, aki nem mellesleg évek óta azért kampányol, hogy a nők végre elfogadják magukat úgy, ahogy vannak, úgy döntött, revansot vesz a testgyalázó modellen.

Christine Blackmon egy olyan képet osztott meg magáról, amit edzés után készített róla a férje, és amin majdnem teljesen meztelen. “Anno könyörögtem neki, hogy törölje ki a képet, mert nem bírtam elviselni a hurkáim látványát. De a férjem meggyőződéssel állította, hogy a testem szexibb nem is lehetne, ezért beleegyeztem, hogy megtartsa.”

Saját meztelen fotójával vágott vissza a testgyalázó Playboy-modellnek

Christine most ezt a képet osztotta meg követőivel és persze Danival, hogy bebizonyítsa, semmit nem jelent, ha valakin van egy kis fölösleg. A képhez mellékelt leírásban kijelentette, biztos benne, hogy ha kiválasztana 100 nőt tetszőlegesen, mindegyikük lelke szebb lenne, mint Danié. “Szégyelld magad, amiért ezt tetted valakivel, akit még csak nem is ismersz!” – írta, majd egy hashtag mögött a saját meztelen testére utalva hozzátette, “ezt próbáld meg elfelejteni!”.

Olvass még többet a testképről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top