Egészség

Anyukájának könyörgött a nyolcéves kislány, hogy engedje meghalni

A sebészek két éve egy teniszlabdányi tumort operáltak ki a kislány agyából. Azóta megállíthatatlanul hízik szegény.

“Mennyi mindent kell a kislányomnak elviselnie még?” – teszi fel a kérdést Naomi Cook, a most nyolcéves Hana Tarraf édesanyja a Daily Mail ausztrál kiadásában. Hozzáteszi, kislánya mindössze hatéves volt, mikor az orvosok egy teniszlabdányi tumort találtak az agyában. Hanát azonnal megműtötték és kemoterápiát kapott, ennek ellenére a daganat néhány hete visszatért. 

Naomi elárulja, az életük újra összeomlott, de a műtét óta eltelt hónapok sem voltak éppen könnyűek. Hana ugyanis az operáció következtében megállíthatatlanul hízni kezdett, ráadásul állandó fejfájás gyötörte. “Minden áldott nap rettenetesen fáradt volt, mégis járt az iskolába. Azt mondta, egyetlen napot sem szeretne veszíteni a betegsége miatt.”

Anyukájának könyörgött a nyolcéves kislány, hogy engedje meghalni

Anyja szerint a kis Hanát végül nem is a fájdalmak, sokkal inkább a külsejének megváltozása viselte meg. Egyik alkalommal azt mondta anyukájának, ha a gyógyulása után már mindig így fog kinézni, inkább vissza szeretne menni oda, ahol az angyalok vannak. Naomi azt mondja, megdöbbent lánya mondatán.

Anyukájának könyörgött a nyolcéves kislány, hogy engedje meghalni

Hanát a közeljövőben újra megoperálják, és szülei ígéretet kaptak arra is, hogy kezelni fogják a műtét során fellépő hízást is. 

Olvass még többet egészség témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top