Egészség

Piócákkal fogyott 50 kilót

Mi több, a szexuális élete is fantasztikus lett, állítja egy londoni nő.

Közel 60 kilót fogyott, megszűntek a menstruációs problémái és a szexuális élete is fantasztikus javuláson ment keresztül – mindez a piócáknak köszönhetően, állítja egy 48 éves londoni asszony.

Aleszja Bogatyirjova rajong a kis vérszívókért, melyeket otthonában tart. Gyakorlatilag minden problémáját velük kezelteti, akár a szájüregébe, az ínyére is felteszi őket. Mivel meggyőződése, hogy e vízi gyűrűsférgeknek köszönheti élete első többszörös orgazmusát, nem csoda, ha odavan értük.

Piócákkal fogyott 50 kilót

Több tíz kilós fogyását is a piócáira fogja, állítása szerint semmit sem változtatott az étrendjén. Olyannyira meggyőzték a piócákkal elért eredmények, hogy feladta eredeti szakmáját, és ma már piócaterápiával, hivatalos nevén hirudoterápiával foglalkozik.

A piócaterápiát egyébként a modern orvostudomány is hatékony eszköznek tartja bizonyos esetekben, általában a keringés serkentésére, például visszér esetén. Hogy ilyen széles palettájú csodaszer lenne, azt eddig nem tudtuk.

Piócákkal fogyott 50 kilót

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top