Egészség

Megszólalt a brutálisan megvert tanárnő

Éva néni, a megvert pesterzsébeti tanárnő szerint a bántalmazóinak nem tőle kellene bocsánatot kérniük, hanem a saját gyereküktől, hiszen neki dúlták szét az életét.

Mint megírtuk, olcsón megúszták a pesterzsébeti tanárverők. A visszaeső anya 2 év 10 hónapot, a gyerek nagybátyja pedig 14 hónapot kapott felfüggesztve a tanárnő megveréséért. A brutálisan elvert Éva néni (Jagadics Jenőné) most először szólalt meg a történtek óta.

Brúnó valószínűleg elkerül az iskolából, elveszti az összes barátját, akivel együtt élt. Ne tőlem kérjenek bocsánatot, a saját gyereküktől kérjenek bocsánatot, neki dúlták szét az életét. Engem csak megütöttek, én meggyógyulok, a lelkemet bent két osztály 50 gyereke gyógyítja napról napra. Az ő gyerekétől kell bocsánatot kérnie”nyilatkozta a BlikkTV-nek a tárgyalás után Éva néni, akit Brúnó anyja ököllel arcon ütött, miközben a gyerek nagybátyja térdhajlaton rúgta, ami egyből bevérzett.

 A brutális bántalmazásról felvétel is készült, az iskola biztonsági kamerája rögzítette a tanárverést:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top