Egészség

Alkoholistának hitték az energiaital-függő nőt

Mary Allwood mája annyira pocsék állapotban volt, hogy először alkoholistának gondolták – kiderült, hogy energiaital-függősége okozta a károkat.

Kétszeresére dagadt a mája annak a fiatal nőnek, aki állítólag naponta 20 doboz red bull energiaitalt fogyasztott el. Ez körülbelül 16 szelet Mars csokoládé cukortartalmának és 17 kávé kofferintartalmának feleltethető meg.

A kórházba került nőnél először alkoholizmusra gyanakodtak az orvosok, később derült ki, hogy a mértéktelen energiaital-fogyasztás okozta a máj megnagyobbodását.

Alkoholistának hitték az energiaital-függő nőt

Mary Allwood a kínzó fájdalmak és riasztó leletek után azonnal abbahagyta az energiaitalok fogyasztását, és mája rövidesen vissza is állt normális méretére. Mary kezdetben hangulatingazodásoktól és fáradékonyságtól szenvedett, de mikor az energiaitalt vízre cserélte, nemcsak közérzete lett jobb, de a kilók is elkezdtek olvadni róla.

A nő azt mondja, megdöbbentette, hogy milyen romboló lehet az energiaital. Szerinte olyan fokozott figyelemmel és korlátozásokkal kellene árusítani, mint az alkoholt és a cigarettát.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top