Egészség

Hónapokig nem vették észre, hogy rákja van a háromgyerekes anyának

Négy hónapon keresztül félrekezelték a három gyermekét egyedül nevelő tatai családanyát. Rendkívül nehéz helyzetbe került.

A 38 éves Bandorák Nóra három, 8 és 17 év közötti, súlyosan asztmás gyermekét neveli egyedül. A korábban főpénztárosként dolgozó tatai nő tavaly ősszel hátfájásra kezdett panaszkodni, majd tüdőgyulladással, mellhártyagyulladással kezelték. 

Állandó fájdalmak gyötörték, januárban aztán besárgult, leállt a veséje, a mája és az epéje is. Az orvosok ekkor hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak nála. Végül négy hónap félrekezelés után derült ki, hogy hasnyálmirigyrákja van – írja a Bors.

A nő jelenleg kemoterápiát kap, ami nagyon megviseli, gyermekei igyekeznek ápolni.

Hónapokig félrekezelték a háromgyerekes, rákos anyát
Fotó: Facebook / SOHA többé éhező magyar gyerekeket

Nóra és a gyerekek rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, hiszen a beteg asszony jelenleg nem tud dolgozni. A családnak a SOHA többé éhező magyar gyerekeket Facebook-csoportban kértek segítséget. Aki úgy érzi, hogy tudná támogatni valamivel az anyát és a gyerekeket, a linkre kattintva megtalálja az elérhetőségeiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top