Egészség

Beszóltak a parkolóban a beteg nőnek – zseniálisan vágott vissza

Kerekesszékét kérték számon a szklerózis multiplexes nőn, mikor a mozgássérült helyre parkolt.

Nem minden fogyatékosság látható azonnal, de ez nem jelenti azt, hogy ne nehezítené meg az ember életét. Justine Van der Borne egy melbourne-i bevásárlóközpontban vásárolt, és mikor visszaért autójához, egy cetlit talált szélvédőjén: “megfeledkeztél a kerekesszékedről???”

A nő megosztotta a lefotózott cetlit Facebook-oldalán, ahol keserűen beszámolt arról is, hogy kegyetlen lefolyású szklerózis multiplexben szenved, ami szép lassan felemészti a testét: “nem csak az számít fogyatékosnak, aki kerekesszékhez van kötve, de szerencséd van, mert egy nap ez fog velem történni” – írja internetes válaszában.

Beszóltak a parkolóban a beteg nőnek - zseniálisan vágott vissza

Van der Borne állítólag épp egy szép napot töltött lányával a plázában, sikerült néhány röpke órára megfeledkeznie betegségéről, de ez a cetli teljesen elrontotta hangulatát: “mielőtt elrontanád egy másik ember napját, gondold át, hogy te sem tudhatsz mindent, és nem feltétlenül látod, mennyire szenved a másik, hogy egyik lábát a másik elé helyezze”.

Forrás: Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top